BLOG

3+1 ok, amiért megéri nőként divatosan öltözködnöd!

Erika
2022.02.10 19:43
3+1 ok, amiért megéri nőként divatosan öltözködnöd!

Az, hogy nőként különös figyelmet fordítasz a megjelenésedre, életed több szegmensére is pozitív hatással lesz, méghozzá igen pozitív értelemben. Lássuk is őket!

1. Pozitívabb első benyomás

 

Tudtad, hogy csupán 4 másodpercünk van arra, hogy egy másik személyre pozitív első benyomást tegyünk?

 

Ha ez nem sikerül, ezt követően nagyjából 7-8 pozitív benyomást kell tennünk, hogy az első bakinkat kijavítsuk a másik fél szemében. Éppen ezért szükséges nagy jelentőséget tulajdonítanod megjelenésednek is. Ha olyan élethelyzetben találod magad, ahol „el kell adnod magad” egy másik félnek, legyen az egy állásinterjú, egy randevú stb., nagyon fontos, hogy pozitív első benyomást tegyél.

 

Ebben nagy segítségedre lehet, ha alkalomhoz illően, csinosan, divatosan érkezel a találkozóra.

 

 

2. Magabiztosság, önbizalom

 

Azt ugye mondanom sem kell, hogy az önbizalomhiány milyen romboló hatással bír az életünk minden területén, legyen az akár párkapcsolat, akár munka stb.

 

Ellenkező esetben, amikor magabiztos vagy, tele vagy önbizalommal, elkezdesz szárnyalni. Úgy fogod érezni, hogy Számodra bármi lehetséges a szakmai életben, az ismerkedés területén, a hobbidban. Az önbizalom kialakításának kulcsa, hogy szeresd önmagad!

 

Nagyon jó eszköz erre a divatos öltözködés, ugyanis amikor divatosan öltözködsz, és tetszik, amit a tükörben látsz, ráadásul bókokkal árasztanak el, elkezded szeretni önmagad.

 

 

3. A divat tudatossá tesz az élet más területein is

 

Ha ügyelsz arra, hogy mindig divatos külsővel bírj, akkor nagy eséllyel ügyelni fogsz a hajadra, a körmeidre, a sminkedre és talán a testmozgásra és az egészséges étkezésre is. Kialakít egy olyan rendszert az életedben, ami egyenes útként vezet el oda, hogy egy igazán igényes nő benyomását keltsd másokban.

 

 

3+1. A divat folyamatos megújulást hozhat párkapcsolatodba

 

Minden férfi szereti azokat a hölgyeket, akik adnak a külsejükre. Ha rendszeresen új, csini ruciban kápráztatod el párod, gyakran fogod megkapni a „nekem van a legcsinosabb feleségem/barátnőm” mondatot! Erre pedig melyik nő ne vágyna? :)

 

 

Női divat webáruházunk segít abban, hogy soha többé ne legyen gond a divatos öltözködés! :) Kattints ide, és varázsoljunk Számodra álomszerű külsőt! :)