BLOG

Divatos öltözködés molett hölgyként

Óriási tévhitnek számít manapság, hogy teltebb nőként nem lehet nőiesen, divatosan öltözködni!


Ebben a cikkben adok 6 tippet arra vonatkozóan, hogy milyen rucikat érdemes hordanod, amikben molett nőként is magabiztosan érezheted magad.

Nőiesen öltözködni 50 felett is? Naná!

Óriási tévhit, hogy 50 év felett megáll az élet és nem lehet már divatosan, csinosan öltözködni. Fontos, hogy megfelelő kisugárzásod miatt 50 év felett se hanyagold el a divatos öltözködést, keltsd egy modern nő benyomását! Lássuk, hogyan tudod kihozni magadból a maximumot 50 év felett is!

Szőke, fekete, barna, vörös? Milyen hajszínhez milyen színű ruha illik?

A hajszíned igen meghatározó szerepet játszik a megjelenésed karakterisztikájában. Éppen ezért ajánlatos lehet figyelembe venned, hogy hajszínedhez milyen színű rucik illenek leginkább. Lássuk is!

 

TOP 4 öltözködési baki, amit a nők gyakran elkövetnek

Ebben a cikkben 4 olyan öltözködési bakit gyűjtöttem össze, amik negatív hatással lehetnek egy hölgy divatos megjelenésére, tapasztalataim alapján azonban a nők mégis gyakran elkövetik őket.

Hamarosan megérkezik a várva várt tavaszi idő, de hogyan is érdemes ilyenkor öltözködni?

Melyik típusba tartozik testalkatod és ez alapján hogyan érdemes öltözködnöd?

Ahhoz, hogy alkatodnak megfelelő, Számodra előnyös ruhadarabokat tudj hordani, először is meg kell határoznod, hogy milyen alkattípusba is tartozol.

3+1 ok, amiért megéri nőként divatosan öltözködnöd!

Az, hogy nőként különös figyelmet fordítasz a megjelenésedre, életed több szegmensére is pozitív hatással lesz, méghozzá igen pozitív értelemben. Lássuk is őket!

Milyen előnyökkel jár, ha fizikai üzlet helyett webshopunkban vásárolsz?

Ha fizikai üzlet helyett webshopunkban vásárolod meg legújabb csini rucid, azzal rengeteg időt, energiát, pénzt takaríthatsz meg, ráadásul sokkal kényelmesebb vásárlási folyamatot biztosít Számodra!

Tunikák - A modern divat klasszikus ruhadarabjai

Ha nőként a Te életedben is kiemelt szerepe van a divatnak, akkor a tunikának nélkülözhetetlen ruhadarabnak kell lennie a szekrényedben, bátran nevezhetjük a modern divat klasszikus ruhadarabjának.

 

5+1 tipp, hogy 40 év feletti nőként is megőrizd stílusos és fiatalos éned

Kétségtelen, hogy egy nő öltözködése számos dolgot elárul személyiségéről. Valószínűleg, ha ezt a cikket olvasod, Te sem szeretnél az öltözködéseddel idősebbnek látszani a korodnál. Azt gondolom, ezt senki sem kívánná magának, legfeljebb a gyerekek :).

 

De vajon lehetséges az, hogy 40 év feletti nőként olyan ruhákat hordj, melyek nem emelik a vélt korod, ráadásul amik életkorodnak megfelelően stílusosak, amikben jól érzed magad a bőrödben, ameikben kicsattansz az önbizalomtól?

 

Íme 5+1 öltözködési tipp, melyek alkalmazásával 40 év felett is megőrizheted stílusos és fiatalos éned.