BLOG

Szőke, fekete, barna, vörös? Milyen hajszínhez milyen színű ruha illik?

Erika
2022.04.03 19:46
Szőke, fekete, barna, vörös? Milyen hajszínhez milyen színű ruha illik?

A hajszíned igen meghatározó szerepet játszik a megjelenésed karakterisztikájában. Éppen ezért ajánlatos lehet figyelembe venned, hogy hajszínedhez milyen színű rucik illenek leginkább. Lássuk is!

 

1. Fekete hajszín

 

A fekete hajszínhez sok minden illik, viszont talán a legjobban a piros színű rucik passzolnak hozzá, főleg akkor, ha kedveled a szenvedélyes hatást kölcsönző megjelenést.

Ha fehéret használsz fekete hajszínhez, arra ügyelj, hogy használj valamilyen kiegészítő színt, mivel önmagában a fekete hajszín fehér rucival túlságosan kontrasztos lesz.

Azzal sem lősz mellé, ha lila vagy kék színű rucit hordasz, sőt, vidám kisugárzásod lesz ezzel a kombinációval.

 

 

2. Szőke hajszín

 

A szőke hajhoz a két első számú szín a kék és a rózsaszín. A kék különösen akkor biztosít egészen különleges megjelenést Számodra, ha a szemed színe is kék.

Fehér színt csak akkor ajánlatos használnod, ha szépen le vagy barnulva, ellenkező esetben kissé sápadt hatást kelthetsz. Jó választás lehet a fekete, illetve a szürke színű ruci is!

 

 

3. Barna hajszín

 

A barna hajszínhez szinte minden színű ruha tökéletesen mutat. Kifejezetten jó választás lehet a sárga és a zöld szín. Talán a barna színű rucikat érdemes kerülnöd, mivel kissé unalmassá teszi a külsőd.

 

 

4. Vörös hajszín

 

A vörös hajszínnél azt is figyelembe kell vennünk, hogy világosabb, vagy sötétebb árnyalatú vörössel van dolgunk.

Ha biztosra akarsz menni, akkor használj fekete rucit, de más színektől sem kell félned. Ha világosabb vörös árnyalatú a hajad, akkor a világoszöld, világoskék, ha sötétebb vörös árnyalatú a hajkoronád, akkor pedig a sötétzöld, sötétkék színű rucik tökéletesen fognak mutatni.

Amit érdemes elkerülnöd, az a piros szín.

 

 

Széles választékunkban rengeteg gyönyörű színből válogathatsz, amihez biztosan meg fogod találni Te is a Hozzád illő színű rucikat. Ha pedig nem vagy biztos magadban, kérj egy ingyenes telefonos konzultációt! :)

Ha pedig még nem tetted, iratkozz fel és kérd 1000 Ft-os kuponkedvezményed, amit már 13999 Ft. feletti vásárlás esetén beválthatsz. Katt ide érte! :)