BLOG

Tunikák - A modern divat klasszikus ruhadarabjai

Erika
2022.01.21 12:16
Tunikák - A modern divat klasszikus ruhadarabjai

Ha nőként a Te életedben is kiemelt szerepe van a divatnak, akkor a tunikának nélkülözhetetlen ruhadarabnak kell lennie a szekrényedben, bátran nevezhetjük a modern divat klasszikus ruhadarabjának.

 

A tunikák sokszínűsége miatt (egyszínű, kötött, mintás, csipkés) biztosan Te is megtalálod a stílusodhoz, vagy az alkalomhoz legjobban illeszkedő tunikát.

Érdemes lehet több darabbal betárazni otthonra (már csak azért is, mert olyan csinos megjelenést varázsol Számodra, ami függőséget okoz) :)

Könnyen kombinálható

 

Egy szép tunika gyönyörűen mutat egy szűkebb farmerral, leggingsel, vagy egy testhez simuló nadrággal, amit kiegészíthetsz akár egy divatos sállal és egy nőies, trendi táskával, vagy ha kihangsúlyoznád a derekad, használj hozzá egy szép övet.

Ha alacsonyabb vagy, akkor érdemes lehet combközépig tartó hosszúságú tunikát hordanod, mivel ez optikailag megnyújt, magasít, karcsúsít.


 

Tökéletes választás, ha feljött egy pici felesleg a pocakodra

 

Ha úgy gondolod, hogy az utóbbi hónapokban feljött egy kis súlyfelesleg például a pocakodra és szeretnéd eltakarni, akkor a laza-lenge, bővebb tunikák lesznek Számodra a tökéletes választás.

Ráadásul nem csak eltakarják az általad problémásnak vélt testrészt, de emellett egy igazán csinos, divatos megjelenéssel is bírhatsz, így teljesen komfortosan érezheted magad a szettedben. (Nagyon praktikus lehet egy csinos tunika például állapotosság idején is.)

 

Hétköznapok, vagy alkalmi események, randik? A tunika mindennek eleget tesz.

 

Egy tunika a hétközapokra is, de akár alkalmi eseményekre is ideális választás. A nagyobb feliratokkal ellátott, mintás tunikák inkább a hétköznapi viseletre ideálisak, míg egy kötött, egy egyszínű, vagy csipkés tunika például egy trendi leggingssel nagyon csinosan mutat alkalmi eseményeken, randikon is.

 

Ha Te sem tudsz ellenállni ennek a rendkívül csinos, nőies, nélkülözhetetlen ruhadarabnak, találd meg nálunk a hozzád illő tunikát és varázsolj magadnak álomszerű külsőt! Kattints ide tunikáinkoz!