BLOG

Divatos öltözködés molett hölgyként

Erika
2022.05.03 10:28
Divatos öltözködés molett hölgyként

Óriási tévhitnek számít manapság, hogy teltebb nőként nem lehet nőiesen, divatosan öltözködni!


Ebben a cikkben adok 6 tippet arra vonatkozóan, hogy milyen rucikat érdemes hordanod, amikben molett nőként is magabiztosan érezheted magad.

1. Felejtsd el a csípőnadrágokat, helyettük hordj inkább magasabb derekú nadrágokat, illetve szoknyát! Szoknya esetében arra ügyelj, hogy ne legyen túlságosan rövid! A legjobb választás, ha kicsivel térd felett végződik a szoknya.


2. Kerüld el a lapos talpú cipőket, mivel ezek a cipők optikailag tovább szélesítenek! Természetesen nem kell mindig magassarkúban járnod, de már a néhány cm-rel megmagasított sarok is vizuálisan karcsúcsítja a lábad. Tiltólistára kell kerülnie a bokacsizmáknak is!


3. Részesítsd előnyben az A-vonalú ruhákat!


4. Ne takard el az alakod túlságosan lenge ruhákban! Ezekben csak még teltebbnek fogsz tűnni. Felsőkben válassz olyan darabokat, amik nem simulnak teljesen hozzád, de még követik az alakod vonalát!


5. Tárazz be tunikákból! Könnyen kombinálhatod farmerral, leggingsel, ráadásul tökéletes választás, ha feljött egy kevés felesleg a pocakodra. A problémásnak vélt testrészt eltakarják, de mégis egy igazán csinos és divatos megjelenéssel bírsz majd! Használj tunikádhoz övet, így kiemeled a derekad, ami molett hölgyként nagyon fontos.


6. Mintás rucik közül válassz olyanokat, amik kisebb méretű mintákkal rendelkeznek, mivel ezek karcsúsítani fognak!

Széles választékunkban biztosan meg fogod találni Te is a Hozzád illő színű rucikat. Ha pedig nem vagy biztos magadban, kérj egy ingyenes telefonos konzultációt! :)