BLOG

Nőiesen öltözködni 50 felett is? Naná!

Erika
2022.04.16 11:36
Nőiesen öltözködni 50 felett is? Naná!

Óriási tévhit, hogy 50 év felett megáll az élet és nem lehet már divatosan, csinosan öltözködni. Fontos, hogy megfelelő kisugárzásod miatt 50 év felett se hanyagold el a divatos öltözködést, keltsd egy modern nő benyomását! Lássuk, hogyan tudod kihozni magadból a maximumot 50 év felett is!

1. Letisztult minták

Természetesen nem kell elfelejtened a mintás ruhadarabokat 50 év felett sem, viszont érdemesebb lehet a nagy mintás darabok helyett olyan rucikat választanod, amik apróbb mintákkal rendelkeznek, mivel ezek karcsúsító hatással bírnak.

 

2. Viselj élénk színeket

Ez esetben arra érdemes ügyelned, hogy ne legyen rajtad rengeteg élénk szín. Ehelyett próbálj meg inkább egy darab élénk színt kiválasztani, és ezt egészítsd ki más, visszafogottabb színekkel!

 

3. Hangsúly az előnyös testrészeiden

Sokan esnek abba a hibába, hogy minden testrészüket igyekeznek takargatni. Amelyik testrészed előnyös, azt igenis érdemes kiemelni és természetesen amelyik kicsit előnytelenebb, azt ízlésesen, módszeresen el lehet takarni. Ha például a felkarodat szeretnéd eltakarni, akkor egy ujjatlan felsőhöz hordj kardigánt! Ha a csípődet szeretnéd karcsúcsítani, hordj hosszított fazonú rucikat!

 

4. A megfelelő lábbeli

Természetesen nem kell éjjel-nappal magassarkúban szenvedned, de ne is hordj ódivatú cipőket. Próbáld megtalálni az egyensúlyt, viselj bátran kényelmes sneakeret, vagy lapostalpú, elegánsabb darabokat!

 

5. Használj kiegészítőket

Viselj szettedhez egy divatos sálat, táskát, modern ékszereket! Ha női ékszerekről van szó, akkor figyelmedbe ajánljuk a Heroic Trend webáruházat, ahol gyönyörű, elegáns, modern karkötőket tudsz vásárolni!

Széles választékunkban rengeteg gyönyörű színből válogathatsz, amihez biztosan meg fogod találni Te is a Hozzád illő színű rucikat. Ha pedig nem vagy biztos magadban, kérj egy ingyenes telefonos konzultációt! :)