BLOG

TOP 4 öltözködési baki, amit a nők gyakran elkövetnek

Erika
2022.03.15 12:07
TOP 4 öltözködési baki, amit a nők gyakran elkövetnek

Ebben a cikkben 4 olyan öltözködési bakit gyűjtöttem össze, amik negatív hatással lehetnek egy hölgy divatos megjelenésére, tapasztalataim alapján azonban a nők mégis gyakran elkövetik őket.

1. A trendeket követed a Hozzád illő darabok helyett

Öltözködésed során elsősorban mindig azt vedd figyelembe, hogy mi a Te stílusod és mi áll előnyösen Számodra.

Csak azért, mert megláttál egy celeben egy legújabb divatot, az nem biztos, hogy Neked is megfelelő irány lesz.

Ha tetszik egy új trend, ne kövesd vakon, hanem először vizsgáld meg, hogy a Te alakodhoz, testi adottságaidhoz mennyire illik.

 

2. Túl sok minta egyszerre

Ha mintás ruhadarabot veszel fel, akkor a legelőnyösebb, ha csak a felsőd mintás, a nadrágod pedig egyszínű, vagy pedig fordítva.

Ha mégis mintásat vennél fel mintással, ne kövesd el azt a hibát, hogy 3-4-5 fajta minta található meg egyszerre rajtad, mivel ez diszharmonikus érzetet kelt. Próbálj arra ügyelni, hogy a minták színe és típusa megegyezzen egymással, vagy hasonlítson egymásra.

 

3. Nem megfelelő méretválasztás

Ne hordj semmiből sem túl bővet, vagy túl szűket. Ha takargatni szeretnéd magad, azt csak a hátrányosabb testrészeidnél tedd meg, az előnyösebb részeknél használj bátran testhez simuló rucikat, de sohasem túl szűket!

 

4. Mindig egyhangúan, unalmas színeket használva öltözködsz

Ne mindig a szürke-fekete kombinációt hordd, hanem használj bátran élénk, vidám színeket (világoskék, világoszöld, rózsaszín, barackszín stb.)! Nem csak megjelenésedre lesznek pozitív hatással, de hangulatodra is!

Ha nem vagy biztos a dolgodban, ingyenes telefonos konzultációval is segítjük döntésedet! :)

Ha pedig még nem tetted, iratkozz fel és kérd 1000 Ft-os kuponkedvezményed, amit már 13999 Ft. feletti vásárlás esetén beválthatsz. Katt ide érte! :)